Home Kontakto


 

 Kontakt Tel:
Tel:    +355 575 22523
Mob: +355 69 20 45 912
Fax: +355 575 22524
 
E-mail:
deldprofit@yahoo.it

Bregdeti Shqiptar

 

 

Deld sh.p.k eshte nje nder firmat lider ne treg ne  punimet e dyerve  dritareve grilave  si dhe rrjetave per dritare ne duralumin.Me nje eksperience 12 vjecare ne tregun vendas ajo operon me shume cilesi duke qene nje konkurrente e forte dhe per shume firma te tjera si ajo si ne tregun vendas dhe ne ate te huaj  Gjithashtu ajo prodhon dyer dhe dritare dhe ne materiale PVC-REHAU si dhe rrjeta italiane,persiane grila duralumini te te gjithave mizurave 37,45,55,77 dhe ne shumellojshmerine e modeleve te tyre si me litar,telekomande, manivel, motorr,telaio a sporgiere(shtytese).
Porta garazhi me telekomande si dhe ne shume modele te tjera qe ju mund te deshironi.
Si dhe ne prodhime dhe aksesoret e nevojshem per dyert dritaret dhe grilat tuaja si dhe per prodhimet tona.
Deld sh.p.k  bashkepunon dhe me firmat me ne ze te huaja per prodhimet e saja si psh:CROCI,NOVA SYSTEM(per materialet e grilave),
STAFER (per aksesoret e tyre)
GARATONI(per materialin e rrjetes)
NICE (per motorrat)    
Siē mund te shihni cilesia eshte pika jone e forte
shtepia ose biznesi juaj nis nga "DELD" sh.p.k 
 
Administrator
ROLAND PROFITI
Adresa:
Rruga Durres-Shijak
Km7, Xhafzotaj
ALBANIA
 

© 2009 Kosova Marketing