Home Kontakto


 

 Kontakt Tel:
069 20 82 582
068 26 73 684
069 20 70 119
069 22 91 438
 
Shoqeria e ndertimit (ARVO)
Rr Asim Vokshi Tirane

Bregdeti Shqiptar

 

 

 

Shoqeria e ndertimit (ARVO) shpk me administratore Arta Metashi.

Vazhdon ativitetet qe nga viti 1993 ne fushen e ndertimit. Ka ndertuar e
dorzuar nje seri objektesh. punon me cilesi te larte.ka personel ing.teknik
me pervoje pune.disponon mjete e makineri ndertimi.
Disponon impjant prodhimi inerte guri te fraksioneve te ndryshme dhe gurore
ne Makanesh Kruje.Ka ndertuar pallate ne bregdet ne shkembin e kavajes
Durres. Pallatin e fundit e ka perfunduar ne qershor te ketij viti.ndertim
cilsor bashkohor 100 m larg detit.me dokumenta te rregullta me
hipoteke,me kontrata, drite e uji.Shiten apartamente 1+1,2+1,dhe dyqane.ēmim
konkurent. Ka 24 ore uje,cdo hyrje ka kollonen e tij te vecante te furnizimit
me uje nga nje ujesjelles, ka depoziten e tij dhe pompen e tij personale e
cila i siguron uje te paster 24 ore.ka kubature ,pllaka cilsore,dyer
blindata italiane,dyer te brendshme italiane,durale cilsore,grila
duroalumini,wc e kompletuar paisje cilsore dhe me dekor.instalime elektrike
bashkohore,citofoni,telefoni,antene televizive,vale shkalle,pamje nga deti
dhe lokal 170m2 me lartesi 4m dhe oborr(parkim)160m2.(cmim oferte).

-Lokal i perfunduar me celsa ne dore dublleks 220m2 me kuzhine,dhome
personeli,2wc,salla ne katin1 dhe katin2 ambjent i vecante salla 1wc.te 2
katet shikojne detin.nuk ka ndertim perpara ,shkale mermeri cilsor,duralumin
dopjo xham me instalime te kompjetuar 3 fazor,celsa,priza,telefon,deri te
ndricusat e vendosura.
 

© 2009 Kosova Marketing