Home Kontakto


 

 Kontakt Tel:
052 32 346
069 20 45 912
 
E-mail:
klinika_profiti@yahoo.com
Klinika Profiti Lagja/8 Rr 'Aleksander Goga' ngjitur me spitalin kirurgjikal Durres

Bregdeti Shqiptar

 

 

Klinika radiologjike "PROFITI" eshte nje klinika e pare dhe e vetme private qe operon ne menyren digitale ne Shqiperi.
Klinika perbehet nga nje staf i kualifikuar si dhe sherbimet e saj jane ne perputhje me standartet e shume klinikave te huaja jashte.
Me nje eksperience prej 3 vjetesh kemi ditur te jemi nje nder te paret dhe te ruajm kete pozicion ne sherbim te komunitetit duke bere te pamunduren qe pacientet tane te ngelen te kenaqur nga sherbimet tona gjate trajtimit ne ambjentet e klinikes tone.
Ne ofrojme keto ekzaminime:Re-grafi;Mammografi,Re-grafi endorale;Re-grafi panoramex;Re-scopi;Seriografi;Ekografi;Laborator klinik-biokimik.
Administrator:Roland Profiti
 

© 2009 Kosova Marketing