Home Kontakto


 

 Kontakt Tel:
044/361-144
044/238-093
 
Email:
info@donerkosova.com
 
Web:
www.donerkosova.com

Bregdeti Shqiptar

 

 

"DÖNER KOSOVA"

E liçensuar nga firma gjermane "PICKNICK DÖNER"
 
"DÖNER KOSOVA" meret me prodhimin:
-Döner Viqi
-Döner Pule
-Döner Bibe
-Mish të Bluar
-Hamburger
-Qebapa
 
KUALITETI I GARANTUAR
PROVONI DHE BINDUNI VETË!
 

© 2009 Kosova Marketing