Home Kontakto


 

 Kontakt Tel:
029/622-472
044/143-839
 
Email:
f_mazreku@yahoo.com
 
Adresa:
Rr.Kolonel Ahmet Krasniqi nr.2 Prizren
Lagjja Ortakoll

Bregdeti Shqiptar

 

 

ORDINANCA SPECIALISTIKE PĖR SY EKMAN MED
Kryen kėto shėrbime:
Vizita shpecialistike me aparaturė bashkkohore pėr tė rritur dhe fėmijė.
Pėrcaktimi i Dioptrisė me Auto Refraktometer dhe Foropter
Perimetria
Tė gjitha ekzaminimet Diagnostike dhe mjekimi i tyre
Operimet e syrit:
Kalozionet, tumoret e kapakve
Katarakta me IOL
Operimi i kanalit tė lotit
Strabizmi
Si dhe operimet tjera
ORARI I PUNĖS
17-19
Tė dielave nuk punohet

© 2009 Kosova Marketing