Home Kontakto


 

 Kontakt Tel:
Tel/Fax: +355 33 33 250
Email::
i-k_s@hotmail.com

Bregdeti Shqiptar

 

 

INTERNET KAFE STUDENTI VLORE LAGJA PAVARESIA PRANE UNIVERSITETIT "ISMAIL QEMALI" 2 KULLAT 12 KATESHE ME PAMJE NGA DETI AFER BAR PIACCA SKELE VLORE.

KETU OFROHET SHERBIM I SHPEJTE INTENETI ME SHUME PROGRAME PER KLIENTIN, KLIENTI NDIHET I KENAQUR NGA SHERBIMI DHE PIJET QE OFROHEN NE LOKALIN TONE ME ĒMIMET NGA ME TE ARSYESHMET NE QYTETIN E VLORES NDIHMA PER ĒDO PAQARTESI NE LIDHJE ME INTERNETIN SI DHE SHERBIMI I KULTURUAR JU BEN QE TE NDIHENI ME MIRE SE NE SHTEPIN TUAJ, SHERBIMI, AJRI I KONDICIONUAR DHE PAMJA DO JU BEJNE QE TE VINI SHPESH NE LOKALIN TONE .

KETU MUNDE TE FLISNI ME GJITHE BOTEN EDHE TELEFON SI:
GJERMANI 20 LEKE PER MINUTE
AMERIKE 10 LEKE PER MINUTE
ANGLI 20 LEKE PER MINUTE
ITALI 20 LEKE PER MINUTE
GREQI 20 LEKE PER MINUTE
KOSOVE 20 LEKE PER MINUTE
ME TE GJITHE BOTEN ME ME PAK SE 20 LEKE PER MINUTE.
JU FALEMINDERIT MIRARDHSHI !
 

© 2009 Kosova Marketing